Írástól Lélekig Életmód Magazinja

Legyél újra gyerek: írj úgy, mint egy kisiskolás

 

Szuper jó! A gyerekkori írásunk betűsablonjára bukkantam. Mintha gondtalan 7 éves lennék újra. És életemben először szépen írok. 🙂 Vigyázz, nehéz abbahagyni!

 

Hát nem mókás? Terápiának sem utolsó: gyerekkori önmagadként írhatsz egy levelet. Mondjuk a szüleidnek – amit eddig még nem fogalmaztál meg soha. Kimondhatod, ami a szívedet nyomja…. Vagy hálát mondhatsz valakinek, aki sokat jelentett számodra.

(Ha kész, akkor a Print Screen gombbal lementheted. A gomb megnyomása után nyisd meg a Paint programot: már csak a Ctr v-t kell megnyomni, és már mentheted is.)

Az írás a lelked tükre – elképesztően sok mindent elárul rólad. Egyedi, mint amilyen Te magad vagy. Épp ezért biztos, hogy nem tudsz ilyen gyönyörűen írni. Nem is írhat már egy felnőtt ember úgy, mint a fenti sablonnal. Miért? Ha érdekel, kattints ide: Külalak hármas.  Ha még olvasnál erről, akkor szerencsére van még írásom: Hogyan változik az írásképünk?

Én itt találtam a letöltető sablonokat: Kisiskolás, írott betűk.

 

Jó szórakozást!

 

 

Köszönöm, hogy benéztél hozzám. Ha hasznosnak, inspirálónak érezted a bejegyzést és olvasgatnál még, akkor látogass el az Írástól Lélekig nevű önismereti - grafológiai blogomra is. Vagy csatlakozz hozzánk a Facebookon, ahol beszélgethetünk mindenféléről. Gyereknevelés, oktatás, egészséges életmód, önismeret, finom ételek, nehéz döntések - vagy bármi, amit megoszthatnánk egymással. Legyen ez egy szuper jó közösség!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!