Írástól Lélekig Életmód Magazinja

Töltsd ki a tesztet, hogy megtudd, melyik testtípusba tartozol az Ajurvéda szerint!

 

Az Ajurvéda a testi – lelki egészségmegőrzés tudománya. Három testtípust különböztet meg. Mindenki kevert típus, és az egyik dósája (típusa) a domináns. Neked melyik?

 

Ajurvéda szerint (is) az emberek nem egyformák. Így a testük sem, ezért nem érvényesek ránk ugyanazok a szabályok. Ha jót akarsz magadnak, meg kell ismerned a tested jelzéseit. Testtípusonként más-más tesz jót nekünk. Nem lehet sablont húzni ránk: más az anyagcserénk, az alvásigényünk, az energiaszintünk, a sportolási kedvünk, az érdeklődési körünk. Akkor teszünk jót, ha megismerjük a valós igényeinket. És megadjuk a testünket és a lelkünknek azt, amire szüksége van.

Töltsd ki a teszted és tudd meg: váta, kapha vagy pitta típus vagy.

Forrás: Dr. Oberkamp Mária, Ajurvéda a mindennapokban, Egészségmegőrzés egyszerűen, hagyományos módszerekkel

Köszönöm, hogy benéztél hozzám. Ha hasznosnak, inspirálónak érezted a bejegyzést és olvasgatnál még, akkor látogass el az Írástól Lélekig nevű önismereti - grafológiai blogomra is. Vagy csatlakozz hozzánk a Facebookon, ahol beszélgethetünk mindenféléről. Gyereknevelés, oktatás, egészséges életmód, önismeret, finom ételek, nehéz döntések - vagy bármi, amit megoszthatnánk egymással. Legyen ez egy szuper jó közösség!

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!